Despre Ciomîrtan

Istoric

2008 · Primele experiente in crearea de continut, pe un subdomeniu gratuit de la blogspot, incepeam primii pasi in crearea de continut online.

2010 · La scurt timp dupa ce am invatat sa folosesc diferite platforme de blogging, am inceput sa ajut si alti bloggeri la inceput de drum, asa ca am ajuns sa adun o audienta in jurul blogului.

2014 · Deja cu experienta, dornic sa fac cat mai multe proiecte personale, au inceput sa apara foarte multe blocaje ca writer, nu reuseam sa stabilesc topicuri pentru crearea de continut.

2018 · Fascinat in crearea de continut pentru online, am inceput sa aprofundez mai mult crearea de articole lungi, structurate si informative. Cateva le-am creat si promovat pe blogul meu, cele mai multe au fost pentru clienti si colaboratori.

In ziua de azi: Specialist SEO, axat pe optimizarea startup-urilor, fiecare client nou beneficiaza de o analiza a resurselor online, urmand sa fie implementate cele mai eficiente metode de marketing online, in mod special partea de continut si optimizare speciala pentru site.