De la debutul conținutului video 4K, un număr mare de servicii de streaming video au adăugat opțiunea de a difuza la această rezoluție ultra-înaltă. Este HBO Max inclus pe această listă? Haideți să aflăm…

HBO Max este cea mai nouă opțiune de abonament HBO, dar poate vă întrebați cum diferă de celelalte. HBO a declarat că HBO Go nu va mai fi susținut și că toți abonații HBO Go vor fi transferați la HBO Max. HBO Max include toate serialele HBO, precum și o gamă largă de conținut Warner Media.

Serviciul de streaming la cerere include o bibliotecă mare de materiale, inclusiv programe HBO noi și istorice, Max Originals, precum și episoade și filme selectate de la companiile Warner Media, inclusiv Warner Bros., CNN, New Line Cinema și altele.

HBO Max, datorită integrării HBO în uriașa rețea de mărci de divertisment a AT&T, oferă o bibliotecă de conținut variat care include emisiuni legendare HBO, filme cunoscute și multe altele. HBO Max este impresionant și din punct de vedere tehnologic, datorită interfeței sale bine concepute, absenței publicității, descărcării offline și profilurilor multiple de vizionare.

Una dintre cele mai mari critici aduse platformei a fost lipsa capacității sale de streaming la rezoluție 4K – dar mai este acesta cazul?

Oferă HBO Max streaming 4K?

Deși HBO Max nu a oferit inițial compatibilitate cu streamingul 4K, a fost introdus în cele din urmă la sfârșitul anului 2020 și de atunci și-a extins colecția 4K. Cu toate acestea, veți avea, desigur, nevoie și de dispozitive compatibile cu 4K.

Lista filmelor și emisiunilor care sunt disponibile în rezoluție ultra-înaltă 4K a devenit destul de extinsă, toate noile apariții pe platformă fiind disponibile în această rezoluție dacă au fost filmate la această calitate.

În 4K, HBO Max oferă deja o multitudine de titluri de mare succes. Apoi, deoarece serviciul distribuie, de asemenea, toate filmele Warner Bros. în aceeași zi în care intră în cinematografe, multe filme noi dintr-o varietate de genuri ar putea fi accesibile și pentru streaming 4K.

Din nou, pentru a viziona aceste filme și emisiuni la rezoluție 4K veți avea nevoie însă de echipamentul potrivit, așa că nu vă așteptați să vedeți selecțiile dvs. în înaltă fidelitate fără un televizor 4K sau oricare dintre dispozitivele de streaming adecvate.

Printre preferatele HBO Max în format 4K se numără Batman v Superman, The Matrix, The Suicide Squad și Godzilla v Kong, așa că, dacă vă plac filmele de acțiune, le puteți vedea în forma lor supremă.

Ce dispozitive pot sa aibă HBO Max în 4K?

Pentru a viziona materialul HBO Max 4K, nu ar trebui să mergeți prea departe pentru un dispozitiv de streaming compatibil 4K. Multe gadgeturi de streaming bine cunoscute, cum ar fi Amazon Firestick și Chromecast, sunt deja compatibile cu 4K. Trebuie să știți, totuși, că dispozitivele capabile de 4K ar putea fi mai costisitoare decât dispozitivele de streaming obișnuite.

Totuși, merită menționat faptul că nu toate dispozitivele 4K sunt compatibile cu toate serviciile. Cu HBO Max, este puțin probabil să vă confruntați cu această problemă. Merită totuși să fie menționată, în special dacă sunteți în căutarea unui dispozitiv de streaming 4K multifuncțional.

Pentru a viziona filmele și emisiunile HBO Max la rezoluție 4K, dacă sunt disponibile, veți avea nevoie de oricare dintre următoarele dispozitive de streaming:

 • Google Chromecast
 • Google Chromecast Ultra
 • Amazon Fire TV Stick 4K
 • Fire TV Cube 4K
 • Televizor Roku 4K
 • Roku Premiere
 • Roku Streaming Stick+
 • Cutia de streaming AT&T
 • Android TV
 • Apple TV 4K


HBO Max suportă Dolby Atmos?

HBO Max oferă Dolby Atmos în plus față de utilizarea unui dispozitiv de streaming care acceptă conținut 4K. Iată tot ce aveți nevoie pentru a viziona HBO Max în 4K cu audio Dolby Atmos.

 • Televizor 4K HDR cu Dolby Vision sau HDR10
 • Conexiune la internet de mare viteză
 • Un sistem de sunet, sau căști, care acceptă Dolby Atmos


HBO Max ar trebui să redea automat titlul ales de tine în 4K HDR, în funcție de capacitatea rețelei și de viteza conexiunii, dacă dispozitivele tale corespund criteriilor menționate mai sus și dacă titlul pe care vrei să îl vezi este disponibil în 4K.

HBO Max suportă sistemul Spatial Audio de la Apple?

Dacă sunteți un fanatic Apple care a dat banii pe căști care suportă Apple Spatial Audio, aveți noroc, deoarece HBO Max suportă utilizarea acestui mod de sunet.

Apple spatial audio adaugă filtre audio direcționale la semnalele 5.1, 7.1 și Dolby Atmos, modificând frecvențele auzite de fiecare ureche, astfel încât sunetele să poată fi plasate practic oriunde pe spectrul tridimensional. Sunetul va părea că vine din față, din lateral, din spate și chiar de deasupra și dedesubt, cu scopul de a reproduce experiența sonoră cinematografică.

Nu este prima dată când o astfel de tehnologie este dezvoltată. Dolby Atmos pentru căști este disponibil de ceva vreme, iar Sony are formatul 360 Reality Audio pentru muzică, precum și căștile Platinum Wireless Headset, care oferă audio 3D în anumite jocuri PS4, și a mizat mult pe audio 3D cu PS5.

Write A Comment