Dacӑ te afli în una dintre următoarele situații: te muți, îți reorganizezi locuința sau vrei să faci o schimbare ȋn camera ȋn care se află biblioteca, atunci poți sӑ optezi pentru vȃnzarea cӑrților vechi de care nu mai ai nevoie. Poate cӑ ai anumite cӑrți care nu mai sunt de actualitate ȋn contextul meseriei tale, dar care ar putea sӑ fie citite cu bucurie de cӑtre un ȋncepӑtor ȋn domeniul respectiv.

Sau poate cӑ ai dorit sӑ faci loc ȋn bibliotecӑ pentru a aduce cӑrți dintr-un domeniu nou, care te pasioneazӑ. Ori poate vrei sӑ reorganizezi aspectul locuinței tale. Oricare este situația în care te afli, dacӑ deții anumite cӑrți pe care nu le mai dorești, ai posibilitatea de a le vinde.

Acestea pot fi vȃndute simplu și ușor, atunci când apelezi la serviciile unui anticariat. Dacă te întrebi cu cât se vând cărțile la anticariat, evaluarea acelor titluri care ție nu îți mai sunt utile se face ținând cont de stare, autor, stocuri, titlu, editură etc. Iată care sunt alte beneficii pe care le ai dacă alegi colaborarea cu un anticariat, pentru a-ți elibera rafturile bibliotecii.

Proces de vânzare în doar 3 pași

Este important sӑ știi cӑ tot procesul de vȃnzare al cӑrților tale se va face foarte simplu. Trebuie să urmezi doar 3 pași simpli: contactezi anticariatul, stabilești o zi și ora la care echipa se poate deplasa la tine acasă pentru a-ți prelua cărțile, iar la final primești banii pentru titlurile pe care anticariarul le cumpără de la tine. Vei putea pune orice tip de ȋntrebare și vei avea șansa de a vinde cӑrțile pe care nu le mai folosești.

Deplasarea este gratuitӑ

Reprezentanții firmei vor veni acasӑ la tine și vor prelua cӑrțile pe care dorești sӑ le vinzi. Așadar, nu trebuie sӑ ȋți faci griji ȋn ceea ce privește plata pentru deplasarea echipei de achiziții și nici nu trebuie sӑ investești ȋn nici un fel de metodӑ de transport. Vei avea parte de acest serviciu ȋn mod gratuit.

Primești banii pe loc, așa cum stabilești

Vei putea primi banii pe loc, ȋn aceeași zi ȋn care se vor ridica de la domiciliul tӑu cӑrțile pe care vrei sӑ le vinzi. Astfel, printr-o simplă vânzare de cărți la anticariat, ți-ai eliberat biblioteca fără niciun efort din partea ta și ai fost remunerat pe loc pentru cărțile pe care le-ai vândut echipei anticariatului.

Poți vinde cărți din orice domeniu

Vei putea sӑ vinzi cӑrți din domenii diverse: de la literatură, cӑrți tehnice, manuale până la nonficțiune, cărți în limbi străine sau volume pentru copii. Vei putea sӑ vinzi acele cӑrți pe care le-ai citit în diferite etape ale vieții și care sunt destinate oamenilor de orice vȃrstӑ sau care au diferite pasiuni. Nu existӑ nici o restricție legatӑ de domeniul cӑrților pe care le poți vinde.

Vei avea o casă mai organizată

Un beneficiu personal pe care ȋl ai atunci cȃnd decizi sӑ vinzi cӑrțile are legătură cu eliberarea spațiului din casă. Prin vânzarea cărților care nu-ți mai sunt de folos vei avea o locuință mai ordonată și mai spațioasă. Mai mult, vei aduce multӑ bucurie unei alte persoane care va cӑuta sӑ citeascӑ aceste cӑrți pe care tu nu le mai dorești. Pe lȃngӑ toate acestea, vei primi bani pe cӑrțile acestea, pe care poți sӑ ȋi folosești pentru orice altceva.

Totul este comod și simplu pentru tine

Acest tip de serviciu este unul comod pentru tine pentru cӑ nu trebuie să te deplasezi la sediul anticariatului și nici nu ești obligat sӑ cari tu cӑrțile. Indiferent de volumul de cărți pe care le vinzi, vei avea posibilitatea de a fi ajutat sӑ le vinzi. În plus, vei primi banii chiar în momentul în care le vinzi, fӑrӑ sӑ mai fie nevoie sӑ te deplasezi.

Write A Comment