YouTube Music este o aplicație de streaming care îți permite să găsești cu ușurință melodiile, trupele sau artiștii tăi favoriți. De asemenea, poți primi recomandări pentru cele mai noi și cele mai bune piese de la artiștii tăi favoriți și poți asculta albumele tale preferate, listele de redare și multe altele. Cu YouTube Music, vă puteți bucura de muzica dvs. preferată offline și fără reclame.

Fie că sunteți în căutarea unei melodii anume sau doriți să explorați muzică nouă, YouTube Music este locul perfect pentru a începe. Există ceva pentru toată lumea, cu milioane de melodii și genuri diferite. De asemenea, puteți găsi muzică de la anumiți artiști sau canale și vă puteți crea liste de redare personalizate.

Fie că sunteți un fan al muzicii sau pur și simplu căutați o nouă modalitate de a descoperi și de a asculta melodiile preferate, YouTube Music merită verificat.

Ce este YouTube Music?

YouTube Music este un serviciu de streaming de muzică oferit de YouTube. A fost anunțat pe 17 mai 2018 și a devenit disponibil publicului pe 22 mai 2018. Serviciul este fără reclame, iar utilizatorii pot asculta muzică fără întrerupere.

YouTube Music oferă, de asemenea, un serviciu de abonament numit YouTube Music Premium, care elimină reclamele, permite redarea în fundal și descărcările și oferă acces la conținutul original al YouTube Music. De asemenea, puteți avea acces gratuit la acest serviciu dacă vă abonați la YouTube Premium.

Caracteristici ale YouTube Music

Bibliotecă masivă de melodii și albume – YouTube Music are o bibliotecă masivă de melodii și albume. Puteți găsi cam orice melodie sau album pe care îl căutați pe YouTube Music. Serviciul oferă, de asemenea, o selecție excelentă de videoclipuri muzicale, spectacole live și remixuri.


Varietate de liste de redare din care puteți alege – YouTube Music are o varietate de liste de redare din care puteți alege. Există câte ceva pentru toată lumea, fie că doriți să ascultați muzică dintr-o anumită epocă, gen sau țară, fie că doriți să creați o listă de redare personalizată cu melodiile dvs. preferate. De asemenea, puteți naviga în funcție de starea de spirit sau de activitate.


Streaming de muzică gratuit – YouTube Music oferă streaming de muzică gratuit. Serviciul dispune de o bibliotecă de melodii pe care le puteți asculta fără să plătiți nimic. De asemenea, puteți crea liste de redare, puteți asculta posturi de radio și puteți viziona videoclipuri muzicale. Dacă aveți un cont pe YouTube, puteți, de asemenea, să salvați muzică pentru a o asculta offline.


Interfață de utilizator excelentă – YouTube Music are o interfață de utilizator excelentă. Aplicația este ușor de utilizat și are multe caracteristici excelente. Puteți căuta muzică după artist, melodie sau album. De asemenea, puteți crea liste de redare și puteți asculta muzică offline. YouTube Music este o aplicație excelentă pentru a asculta muzică.


Ușor de utilizat – YouTube Music este una dintre cele mai populare platforme de streaming de muzică. Serviciul este ușor de utilizat și are o mulțime de caracteristici excelente. Cu YouTube Music, puteți accesa milioane de melodii, puteți crea liste de redare personalizate și puteți asculta muzică offline. De asemenea, puteți asculta muzică la cerere sau cu ajutorul radioului cu suport publicitar.

Este YouTube Music gratuit?


Există o versiune gratuită a YouTube Music, dar are unele limitări. De exemplu, puteți asculta muzică doar în modul shuffle și veți auzi reclame ocazionale. Dacă doriți să evitați reclamele și să aveți mai mult control asupra experienței de ascultare, vă puteți înscrie la YouTube Premium la 11,99 £/lună.

O altă opțiune, dacă nu doriți conținut YouTube fără reclame, este să optați doar pentru YouTube Music Premium la 9,99 £/lună.

De asemenea, puteți anula YouTube Music foarte ușor, dacă considerați că nu este pentru dumneavoastră.

Cu ambele opțiuni, veți avea acces la o experiență de ascultare fără reclame, la un sunet de înaltă calitate și la posibilitatea de a descărca melodii și albume pentru a le asculta offline. Singura diferență este că

În general, faptul că YouTube Music este gratuit depinde de nevoile și preferințele tale. O versiune gratuită este o opțiune excelentă dacă sunteți de acord cu câteva reclame și cu o oarecare amestecare. Dar dacă doriți mai mult control și o experiență de ascultare mai bună, YouTube Premium sau YouTube Music Premium merită costul lunar.

Cum se utilizează YouTube Music


YouTube Music este o aplicație de streaming pentru iubitorii de muzică. Este concepută pentru a fi un ghișeu unic pentru toate nevoile dvs. muzicale, fie că doriți să vă ascultați melodiile preferate, să vizionați videoclipuri muzicale sau să vă creați o listă de redare personalizată.

Să începi să folosești YouTube Music este ușor. Descărcați aplicația și conectați-vă cu contul dvs. de Google. De acolo, puteți căuta artiștii, melodiile sau albumele pe care doriți să le ascultați.

Dacă nu sunteți sigur de unde să începeți, YouTube Music are mai multe funcții utile pentru a vă ajuta să găsiți melodiile potrivite pentru starea dvs. de spirit. De exemplu, puteți naviga prin secțiunea „Trending” pentru a vedea ce este popular pe serviciu. Sau puteți consulta secțiunea „Noutăți” pentru a găsi cele mai recente albume ale artiștilor dvs. preferați.

După ce ați găsit ceva ce doriți să ascultați, apăsați pe el și muzica va începe să ruleze. De asemenea, puteți adăuga melodii în lista „Favoriți” pentru a le accesa ușor mai târziu.

Concluzie

YouTube Music este un serviciu de streaming excelent pentru iubitorii de muzică. Cu o interfață ușor de utilizat și o selecție vastă de melodii, este modalitatea perfectă de a asculta muzica preferată.

Write A Comment