WhatsApp permite acum utilizatorilor beta să își lege conturile de un telefon secundar și de o tabletă Android. Cea mai recentă versiune beta WhatsApp pentru Android – versiunea 2.22.24.18 aduce modul companion, care vă permite să legați un telefon secundar de contul principal.

WhatsApp vă permite să legați până la patru telefoane Android la contul principal și veți avea acces la toate funcțiile obișnuite ale WhatsApp și la criptarea mesajelor.

Modul companion este activat prin accesarea meniului de opțiuni din ecranul de înregistrare și prin selectarea „Link a device” din meniul derulant. Funcția este deocamdată implementată doar pentru unii utilizatori beta, în timp ce o implementare mai largă va dura mai mult timp.

Cea mai recentă versiune beta a WhatsApp pentru Android aduce, de asemenea, posibilitatea de a lega o tabletă Android.

Această funcție este disponibilă doar pentru unii testeri beta deocamdată și se găsește în opțiunea „Linked devices beta” (Dispozitive legate) din secțiunea Dispozitive din meniul Setări. Procesul de împerechere este simplu și se face prin scanarea unui cod QR.

WhatsApp plănuiește să aducă noile funcții de însoțire și de conectare la tabletă pentru mai mulți utilizatori odată cu următoarele actualizări.

Write A Comment